Handling

Efter et flystyrt, hvor alle omkommer, får fire unge chancen for at rette op på deres fejl – De får en ny begyndelse.  De bliver hver især sendt ud på et eventyr med en personlige væbner, så de kan lære deres lektie. Satanisten Ralf skal sammen med sin væbner, den evige romantiker Rimelig Rum, finde ud af, hvor stor kærligheden er. Ved hjælp af magiske hundeprutter kommer de både på blind dates, møder en bande og et par søde, muslimske piger. Den drengede Theo skal med sin væbner, den festlige Mick, finde ud af, hvornår man er voksen. De drager sammen ud i Skurkeskoven og drikker sig fulde med Skurkene, og kommer op at slås med Bøllerne. Så er der videnskabspigen Maj, der sammen med sin væbner Bobo – der hader videnskab – bliver samlet op af en UFO med flygtninge fra planeten Timær, og nu må forholde sig til kloning og andre af videnskabens gråzoner.

Program 1

Det vidste du ikke om “En ny begyndelse”

  • Dette var det første år, hvor Signe Orthmann Hansen var instruktør.
  • Sæsonen 98/99 blev kaldt det store generationsskift, da rigtigt mange af de gamle stoppede og en meget stort kuld unge medvirkende startede. Flere af disse blev dog ved i mange år og hjælper stadig til i dag, fx Jesper Nielsen og Michael Hedam.
  • Rent undtagelsesvis blev der i denne forestilling brugt et kopinummer med ny tekst – som i gamle dage – nemlig “Time Warp” fra “The Rocky Horror Show”, der blev brugt i mareridtet.

Anmeldelser og artikler

Avis 1Foromtale LokalavisenForomtale Stiftidende + AmtsavisenForomtale Stiftidende

Musik

Voksen eller barn:

08 Voksen eller barn (En ny begyndelse) 1

Dronning Timoros Sang:

07 Dronning Timoros sang (En ny begyndelse) 1

Se forestillingen:

Videoklip: