Handling

Året er 2063 og en voldsom storm har hærget Danmark på grund af klimaforandringer og miljøproblemer. Ca. 30  unge mennesker har fundet sammen i en lille lejr, hvor de må forsøge at skabe sig en ny tilværelse. Lejerens leder, den gode og modige Leon, drager bort med en lille gruppe, for at finde hjælp. I hans fraværd forsøger den nynazistiske Adrian at tilrane sig magten. De tilbageværene må nu kæmpe mod sult og sygdom, mens de får besøg af en nødhjælpsorganisation, der ikke rigtigt gider hjælpe, en statsminister, der mest går op i PR og de ondskabsfulde Strejfere, der kommer for at plyndre. Vil Leon vende tilbage? Vil Strejferne komme igen for at tage det sidste med sig og vil der komme flere storme? Det er nogle af de spørgsmål de overlevende m kæmpe med i “Efter en Storm”.

Program

Program 1

Program 2

Det vidste du ikke om “Efter en Storm”

  • Dette var året, hvor Bamsemartin kom til. I manuskriptet står der, at Mulk stjæler “noget” fra Asko. Under den første prøve blev det til en bamse, men da skuespillerne skulle vise scenen for resten af holdet, blev det til Bamsemartin. Bamsemartin kom til at fylde mere og mere i forestillingen indtil han blev dræbt ved at få revet af hovedet af og begravet i en lille kiste som Mathias Ursem, en af de medvirkende, havde lavet. En legende var født.
  • Manuskriptet var kun 11 sider langt. Til sammenligning var manuskriptet på Korsets Kriger 48 sider.
  • Dette var året, hvor Rockerprisen blev indført.
  • Temaet til afslutningsfesten var 50’erne. Det store, flotte udbud af kostumer blev inspirationen til næste års 50’er forestilling.
  • Rappen “Adrian og Asko” var rockmusicalens første rigtige rap. Den blev skrevet af Morten Lundemann og Jesper Nielsen, der rappede den.

Rockerpriser

Årets Skuespiller: Jesper Nielsen
Årets Sanger: Jesper Nielsen & Troels Persson
Årets Sangerinde: Ditte Hansen
Årets Steg: Troels Persson

Anmeldelser og artikler

Stormfulde følelser (Fyens Stifttidende 19-04-01)

efter-en-storm-artikel1

Teater er for rigtige mænd (Fyens Stifttidende 05-04-01)

efter-en-storm-artikel2

Avis 2Avis 3Avis 3.1Avis 4Avis 6Avis 7Avis 8

Billeder

Se forestillingen

Videoklip